AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon kolonyası koklamak

Kahve falında limon kolonyası koklamak

Kahve falında limon kolonyası koklamak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında limon kolonyası koklamak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kolonya koklamak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, derde ve kedere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası içmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası görmek beklentilerine ulaşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Kahve falında kolonya satın almak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında gül kolonyası görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir