AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, müjdeli bir haber alacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ileri gideceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızdan boğulmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında sakızla boğulmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bakkaldan sakız almak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir