AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sakız vermek

Kahve falında sevdiğine sakız vermek

Kahve falında sevdiğine sakız vermek daima secde ve şükür edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sakız vermek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine sakız vermek keder yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kenger sakızı görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir paket sakız görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakız çiğnediğini görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan sakız atmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında falım sakız görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çöpe atmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında şeker sakız görmek geçim derdinin olmayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir