AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sakız çiğneyen birini gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sakız görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara sakız görmek hedeflerini tutturacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir