AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kısmetlerinin artacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, amaçlarına ulaşmaya, yaşlılığında da rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız çiğnendiğini gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sakız çiğnerken boğulmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında damla sakızı görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Kahve falında falım sakız görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sakız şişirmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kötülüklerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir