AnaSayfa / Genel / Kahve falında kenger sakızı görmek

Kahve falında kenger sakızı görmek

Kahve falında kenger sakızı görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının tadına varacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kenger sakızı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kenger sakızı görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kenger yemek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına inanılır.

Kahve falında kenger toplamak maddi zararın büyük olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sakızlı şeker görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç sakızı yemek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir paket sakız görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde sakız görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir