AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük sakız görmek

Kahve falında çürük sakız görmek

Kahve falında çürük sakız görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, itibar edineceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında çürük sakız gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Kahve falında çürük sakız görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız yutmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sakız görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı sakız görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye sakız vermek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir