AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta kırmak

Kahve falında çiğ yumurta kırmak

Kahve falında çiğ yumurta kırmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, aileden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yemek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, onlara değer vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir