AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta yemek

Kahve falında çiğ yumurta yemek

Kahve falında çiğ yumurta yemek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yemek gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yemek erken evlilik yapacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir