AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek çok yıpranacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yumurta çiğ görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta atmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek hem de yeni mülkler satın alacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir