AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek iş hayatında zarar edileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak istenen her şeye sahip olunacağına, böylece hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta vermek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kısmetin bollaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir