AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta atmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir