AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yollarının açılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda yumurta görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ yumurta almak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında çiğ yumurta vermek işinden evine gidip geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir