AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta almak

Kahve falında çiğ yumurta almak

Kahve falında çiğ yumurta almak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta almak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek ekmeğine leke süreceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ailesini utandırmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta almak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir