AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, önünü göremez olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta yemek işlerin eski haline döneceğine, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek planların boşa gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında çift sarılı yumurta yemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta sarısı yemek destek göreceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir