AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurta yemek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir