AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yumurtayı kabuğuyla yemek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işarettir.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek başına türlü belalar geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yumurta görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir