AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, elinize para geçeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yediğini gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kabak görmek işlerinin çok iyi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çiğ kabak yemek ortak işlere gireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak yedirmek asla dert yüzü görmeyeceğine, günaha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak yediğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek hayal kırıklığına düşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir