AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kabak görmek

Kahve falında çiğ kabak görmek

Kahve falında çiğ kabak görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kabak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kolaylığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kabak görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kabak çalmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında tatlı kabağı görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu kabak yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işarettir.

Kahve falında tatlı kabak yemek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir