AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak yediğini görmek

Kahve falında kabak yediğini görmek

Kahve falında kabak yediğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yardımın alınacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak yediğini gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kabak yediğini görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kabak yedirmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kabak yemeği yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kabak görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kızarmış kabak yemek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir