AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak yedirmek

Kahve falında kabak yedirmek

Kahve falında kabak yedirmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, zor bir dönem geçirileceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında kabak yedirmek gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek toplum içindeki değerinin artacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabak yedirmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında kabak yediğini görmek malların artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek yaşam standartlarının artacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak sulamak kendisini geliştireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kabak görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kabak toplamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir