AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kabak yemek

Kahve falında çiğ kabak yemek

Kahve falında çiğ kabak yemek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hem verimi yükselteceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ kabak yemek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında çiğ kabak yemek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret eder.

Kahve falında kabak yemeği pişirmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek kabağı görmek başına türlü belalar geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kabak tatlısı yemek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak yemeği görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yemeklik kabak görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yeni bir ev alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir