AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek başarı ve zenginlik getireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, geçim derdinden kurtulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kazanılan paranın artacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı kabağı yemek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kabak tatlısı görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kabak tatlısı pişirmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, zenginliğe işaret eder.

Kahve falında tatlı kabağı görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir