AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bereketli işler yapacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerin kapanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği almak işlerin rayından çıkacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, planlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek kasasının daha çok para dolacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına yorulur.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek bolluk ve bereket geçireceğine, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir