AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni mallara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek çirkin sözler işitileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek beklenilen takdiri alacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çiğ eti başkasının yediğini görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et yedirmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiğ et yediğini görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et yediğini görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çiğ et yediğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir