AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyuyla abdest almak

Kahve falında gül suyuyla abdest almak

Kahve falında gül suyuyla abdest almak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Ortak işlerin karlı geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla abdest almak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak fakir fukaraya yardım edeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest suyu görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında akan suyla abdest almak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet eder.

Kahve falında su olmadan abdest almak işinde büyük başarılar alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla abdest almak işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest suyu dökmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, saadetinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir