AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak daha geniş rızık elde edeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurla abdest almak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda abdest almak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyundan geçmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kötü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir