AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyla abdest almak

Kahve falında temiz suyla abdest almak

Kahve falında temiz suyla abdest almak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında temiz suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında temiz suyla abdest almak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suda abdest almak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında su olmadan abdest almak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kişinin güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak üzüntü duyacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alana su dökmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir