AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift kravat takmak

Kahve falında çift kravat takmak

Kahve falında çift kravat takmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işbirliği içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında çift kravat takmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız veya fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda yaşam koşullarınızı geliştirebilecek düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çift kravat takmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kravat takmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında mor kravat takmak ünleneceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kravat takmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Kahve falında başkasına kravat takmak insanlardan bir süre uzak duracağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında lacivert kravat takmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında birine kravat takmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir