AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kravat takmak

Kahve falında kırmızı kravat takmak

Kahve falında kırmızı kravat takmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kravat takmak gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında kırmızı kravat takmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak her işten alnının akıyla çıkmaya, ekonomik olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift kravat takmak geleceğe olan inancını yitireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında birine kravat takmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert kravat takmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mor kravat takmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına kravat takmak önemli atılımlar yapacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kravat takmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir