AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kravat takmak

Kahve falında birine kravat takmak

Kahve falında birine kravat takmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, şansın döneceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kravat takmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Kahve falında mor kravat takmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kravat takmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kravat takmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Kahve falında lacivert kravat takmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kravat takmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift kravat takmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kravat takmak dünya malına kavuşulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında birine kravat takmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir