AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kravat takmak

Kahve falında yeşil kravat takmak

Kahve falında yeşil kravat takmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kravat takmak gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kravat takmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kravat takmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kravat takmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında çift kravat takmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kravat takmak üzüntülerin sevince döneceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kravat takmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir