AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert kravat takmak

Kahve falında lacivert kravat takmak

Kahve falında lacivert kravat takmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında lacivert kravat takmak gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Kahve falında lacivert kravat takmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işarettir.

Kahve falında lacivert kravat görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor kravat takmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına kravat takmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kravat takmak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kravat takmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kravat takmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir