AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kravat takmak

Kahve falında mor kravat takmak

Kahve falında mor kravat takmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında mor kravat takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var.

Kahve falında mor kravat takmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor kravat görmek geri plana düşeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert kravat takmak uzun bir seyahate çıkılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kravat takmak el açmayacağına, herkesten ileriye gideceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kravat takmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift kravat takmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kravat takmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına kravat takmak evlerindeki huzurun artacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir