AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kravat takmak

Kahve falında başkasına kravat takmak

Kahve falında başkasına kravat takmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına kravat takmak gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Kahve falında başkasına kravat takmak zor zamanların çok eskide kalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında çift kravat takmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kravat takmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kravat takmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında birine kravat takmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kravat takmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert kravat takmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kravat takmak önünün kapanacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir