AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kravat takmak

Kahve falında beyaz kravat takmak

Kahve falında beyaz kravat takmak kendisini eve kapatacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kravat takmak gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında beyaz kravat takmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalettir.

Kahve falında lacivert kravat takmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında mor kravat takmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kravat takmak yaptığı hataları düzelteceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına kravat takmak hayırlı kararlar verileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kravat takmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, endişelerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kravat takmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift kravat takmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir