AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift dolunay görmek

Kahve falında çift dolunay görmek

Kahve falında çift dolunay görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, görmediği yerlere gideceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift dolunay gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında çift dolunay görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak dolunay görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek hoş muhabbette olacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu dolunay görmek kendisi ile gururlanacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işaret eder.

Kahve falında gece dolunay görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında iki dolunay görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir