AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki dolunay görmek

Kahve falında iki dolunay görmek

Kahve falında iki dolunay görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında iki dolunay gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında ay dolunay görmek hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak dolunay görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında gece dolunay görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karamsar olacağına yorulur.

Kahve falında büyük dolunay görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ayı dolunay görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu dolunay görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir