AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli tarla görmek

Kahve falında çiçekli tarla görmek

Kahve falında çiçekli tarla görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maneviyata yöneleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Kahve falında çiçekli tarla gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada çiçek görmek bol bol hayır duası alınacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekli tarla görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek insanlarla bir araya geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir