AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli tarla görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada çiçek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir