AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada çiçek görmek

Kahve falında tarlada çiçek görmek

Kahve falında tarlada çiçek görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, evleneceğinize, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada çiçek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak sorunlarını çözebileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada çiçek görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekli tarla görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir