AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek tarlasında koşmak

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, keyifli hale geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kara kara düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada koşmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, herkesin şaşırtılacağına delalettir.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tarlada koşmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarla koşmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, her nimetin lezzetine varacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir