AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada çiçek görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekli tarla görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek kafasının boşalacağına, kafasının sakinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir