AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek tarlası görmek

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek tarlası gördüyseniz:

  • Biraz daha detaylı çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada çiçek görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine inanılır.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekli tarla görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yolculuğa işarettir.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir