AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada çiçek toplamak

Kahve falında tarlada çiçek toplamak

Kahve falında tarlada çiçek toplamak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kısmetinin kapanacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada çiçek görmek kendisini işine veremeyeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında çiçekli tarla görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek süzüleceğine, ağlayacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir