AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya çiçek ekmek

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerin toparlanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada çiçek toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada çiçek görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çiçek tarlası görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek tarlasında koşmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçek tarlası görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçekli tarla görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir