AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli halı görmek

Kahve falında çiçekli halı görmek

Kahve falında çiçekli halı görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çok zarar göreceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zenginlik içinde olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Kahve falında çiçekli halı gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Kahve falında çiçekli halı görmek uykusuz geceler yaşayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı kirletmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı saçağı görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında desenli halı görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, maddi kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mor halı görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz halıda yürümek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir