AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz halıda yürümek

Kahve falında beyaz halıda yürümek

Kahve falında beyaz halıda yürümek bol bol hayır duası alınacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz halıda yürümek gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz halıda yürümek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil halıda yürümek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı halı üzerinde yürümek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, rahat nedir öğreneceğine delalettir.

Kahve falında halıda yürümek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında halı üstünde yürümek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde yürümek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında halı üzerinde yürümek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir