AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, başarılı olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çiçekli halı gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli halı görmek derin bir nefes alacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı dokumak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk halı görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz halıda yürümek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz halı satın almak bunu da herkese ilan edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz halı görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir