AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kirletmek

Kahve falında halı kirletmek

Kahve falında halı kirletmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, şen kahkahalar atacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına inanılır.

Kahve falında halı kirletmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Kahve falında halı kirletmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Kahve falında suyu kirletmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işinde aranan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında üstünü kirletmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altını kirletmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi kirletmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının eskidiğini görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıya bakmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir